ضایعه دردناک برای فوتبال؛غلامرضا بهروان دارفانی را وداع گفت
ورزشی

ضایعه دردناک برای فوتبال؛غلامرضا بهروان دارفانی را وداع گفت

1402/11/17 2

به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛غلامرضا بهروان،رئیس اسبق سازمان لیگ فوتبال که در سمت های دیگری نظیر:ریاست هیات فوتبال مازندران،ریاست کمیته‌ داوران، عضو هیات رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ برتر و همچنین عضو کمیته صدور مجوز حرفه ای هم مسولیت داشت،صبح امروز درگذشت.

بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و اناالیه راجعون

فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران ضایعه غمبار درگذشت غلامرضا بهروان، چهره درخشان عرصه مدیریتی ورزش و به ویژه فوتبال کشور را به خانواده محترم وی و همچنین آحاد جامعه ورزش تسلیت گفته و برای بازماندگان صبر جمیل و شکیبایی و برای آن مرحوم مغفرت از درگاه باریتعالی مسالت دارد.

در پی این خبر، مهدی تاج،رئیس فدراسیون،مهدی محمد نبی،نایب رئیس،منصور قنبرزاده،نایب رئیس دوم و همچنین دکتر احمدرضا براتی،میرشاد ماجدی،احسان اصولی،طهمورث حیدری،محمدرضا ساکت،خداداد افشاریان،بهرام رضاییان و مریم منظمی اعضا هیات رئیسه و هدایت ممبینی،دبیرکل فدراسیون با انتشار پیام های جداگانه این ضایعه را به خانواده محترم بهروان و جامعه فوتبال تسلیت و تعزیت گفتند.

علاوه بر این  کادر فنی،اجرایی و بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان هم در پیامی درگذشت غلامرضا بهروان را تسلیت گفتند.

 
منبع: فدراسیون فوتبال

پایگاه خبری پاعلم – اسماعیل ملک نظری

اسماعیل ملک نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 14 =

  • ×