نبی: از فیفا خواستیم تکلیف ویزا را روشن کند
ورزشی

از فیفا خواستیم تکلیف ویزا را روشن کند

1405/03/08 1

به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مهدی محمدنبی، نایب‌رئیس اول فدراسیون و مدیر تیم ملی فوتبال اظهار داشت: عضو فیفا هستیم و کمپ مکزیک را فیفا به ما پیشنهاد داده و به هر دلیلی فیفا باید به شما بگوید چه اتفاقی افتاده. اتفاق خاصی نیفتاده، ما این کمپ را پذیرفتیم در شهر تیخوانا و تیم آماده است هفته آینده این سفر را انجام بدهد.

وی در ادامه بیان داشت: همین امروز ایمیلی به فیفا زدیم و خواستیم هر چه زودتر فیفا نتیجه را به ما بگوید که چه روزی ویزا را صادر می‌کنند چون ما الان ویزای مولتی مکزیک و امریکا را نیاز داریم. آخرین صحبت این بوده که پروسه اداری احتمالا در این هفته انجام می‌شود.

نبی در نهایت گفت: عادلانه بودن یا نبودن این رویه مشخص است. همه رسانه‌ها می‌دانند و افکار عمومی در ایران و سایر کشورها هم به تیم ملی علاقه دارند. متعجب هستیم از این رویه که عادلانه نیست و امیدواریم هر چه سریع‌تر این مسئله حل شود و تمرکز تیم ملی و بازیکنان فقط روی تمرینات و مسابقات تدارکاتی است. خوشبختانه سعی کردیم تمرکز بازیکنان بی‌جهت به سمت این مشکلات نرود و این نگرانی ها را باید حل کنیم.

 
منبع: فدراسیون فوتبال

پایگاه خبری پاعلم – حسین نظری

حسین نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 6 =

  • ×