» خبر » اخبار » مقدمات بازگشایی مدارس در لرستان بررسی شد
اخبار

مقدمات بازگشایی مدارس در لرستان بررسی شد

1400/05/23 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛  سید موسی خادمی شنبه شب در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: مهمترین بحث جلسه امروز موضوع آماده سازی و تمهید مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید از اول  مهر ماه بود.
استاندار لرستان با اشاره به برنامه ریزی آموزش و پرورش برای بازگشایی مطلوب مدارس در سال تحصیلی پیش رو خاطرنشان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت برای هر ۲ وضعیت ممکن آمادگی دارد و چنانچه وضعیت بیماری استمرار داشته باشد با ادامه وضعیت موجود و یا با عادی شدن شرایط، و در صورت بهتر شدن شرایط، کلاس های حضوری در سال تحصیلی جدید مطابق استانداردهای لازم برگزار خواهد شد.
خادمی افزود : یکی از خبرهای خوب جلسه امروز، افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در استان  بود که در سال تحصیلی جدید آغاز به کار خواهد کرد و ساختمان آن در حال تکمیل شدن است که به زودی در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  قرار خواهد گرفت.
 استاندار لرستان با تاکید بر لزوم کمک رسانی دستگاه های خدمات رسان به آموزش و پرورش گفت:دستگاه‌های خدمات‌رسان باید آموزش و پرورش را یاری کنند تا چنانچه مدارس بدهی‌هایی دارند فعلاً از دریافت آن صرف نظر شود تا آموزش و پرورش بتواند با توجه به سایر مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد کار را جلو برده و بتوانند سال تحصیلی جدید را با کمترین موانع آغاز کنند.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 7 =

  • ×