تمدید ثبتنام داوطلبان شوراهای شهر/ثبتنام ۷۴۸ داوطلب در لرستان

به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری و دبیر ستاد انتخابات استان از تمدید مهلت ثبتنام داوطلبین شوراهای اسلامی شهر تا ساعت ۱۸ فردا بیست و هشتم دی ۱۴۰۴ خبر داد.
رضا آریایی اظهار کرد: تاکنون ۷۴۸ نفر داوطلب جهت حضور در انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر در سطح استان ثبتنام کردهاند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۷۱۱ نفر آقا و ۷۳ نفر خانم هستند.
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات استان افزود: براین اساس ۹۱ درصد شرکت کنندگان را آقایان و ۹درصد را خانمها تشکیل میدهند.
آریایی گفت: براساس تفکیک شهرستان نیز بیشترین تعداد ثبتنام شدگان در قالب چهار شهر و ۱۸۷ نفر داوطلب مربوط به شهرستان خرمآباد است.
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات استان افزود: شهرستان بروجرد با ۱۶۲ نفر داوطلب در قالب سه شهر در رتبه دوم قراردارد.
آریایی ادامه داد: شهرستان معمولان با ۱۱ نفر داوطلب نیز کمترین تعداد داوطلب را دارد.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان فرصت دارند تا ساعت ۱۸ عصر فردا جهت تکمیل ثبتنام یا انجام فرآیند ثبتنام اقدام کنند.
به گزارش پایگاه خبری پاعلم و به نقل از استانداری لرستان در بیستوهفتم دی، خاطرنشان کرد: همچنین افرادی که امکان ثبت نام اینترنتی یا ازطریق کافی نت و دفاتر پیشخوان برای آنها مقدور نیست، میتوانند با مراجعه حضوری به فرمانداریها نسبت به انجام ثبتنام اقدام کنند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری