اختصاص ۱۰ سالن سینمای برج میلاد برای استفاده کاخ جشنواره فجر
سینما و تئاتر

اختصاص ۱۰ سالن سینمای برج میلاد برای استفاده کاخ جشنواره فجر

1404/10/16 3


به گزارش پایگاه خبری پاعلم به نقل از ایرنا، عباس حیدری روز سه شنبه در سیصد و هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت نگهداشت برج میلاد، اظهار کرد: سه فاز برای برج میلاد پیش‌بینی شده بود که در فاز اول ۷۰ درصد در اختیار مردم قرار گرفته و ۳۰ درصد همچون تکمیل پارکینگ ها باقی مانده است. فاز دوم نیز مربوط به پلازای شهری و فاز سوم جابجایی اماکن همجوار بوده است.

وی افزود: در نگهداشت برج اقدامات خوبی صورت گرفته است. تنها یک آسانسور برج میلاد در ایام کرونا فعالیت می کرد و نیروهای انسانی جابجا شده بودند و نیرویی تحت عنوان لیدر نداشتیم که این روند اصلاح شد و آسانسورها فعال هستند.

حیدری با اعلام اینکه گود پرخطر برج میلاد ایمن سازی و پارکینگ پنج طبقه در آن احداث شد، خاطرنشان کرد: چند سالن در برج میلاد با ۷۰۰ صندلی بدون استفاده بودند که تا ماه آینده در قالب ۱۰ سالن سینما به بهره برداری خواهد رسید و به عنوان کاخ جشنواره فجر در خدمت هنرمندان و اهالی رسانه خواهد بود.

وی یادآور شد: در سازه برج میلاد نیز موکت ها که باید از استاندارد مشخصی برخوردار باشند، پس از ۱۵ سال تغییر کردند.

۲۴۲۲۴۲

 
منبع: خبرآنلاین

پایگاه خبری پاعلم – حجت بساطی زاده

حجت بساطی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 13 =

  • ×