» آرشیو » شهردار دورود عزل شد به گزارش پایگاه خبری پاعلم|
آرشیو - اخبار

شهردار دورود عزل شد به گزارش پایگاه خبری پاعلم|

1404/08/06 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم، سلیمان دیناری از عزل شهردار شهرستان دورود با موافقت ۶ عضو شورای شهر خبر داد و گفت: علی رغم درخواست‌های متعدد برای حضور شهردار در صحن شورا برای پاسخ‌گویی به مطالبات مردم و حقوق پرسنل، وی حاضر نشد.

وی تصریح کرد: بالاخره شهردار امروز در صحن حاضر شد، اما پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای برای سوالات و مطالبات نداشت.

سخنگوی شورای شهر دورود بیان داشت: در فروردین امسال، ۱۶ پروژه عمرانی از جمله ۴ پروژه ۵۰۰ تنی قیر برای آسفالت مصوب و مجوز داده شد که شهرداری در فصول بهار و تابستان اجرایی کند، حال اینکه امروز و با وجود گذشت چندین ماه، هیچکدام از این پروژه‌ها را عملیاتی نکرده است.

دیناری با بیان اینکه ۶ نفر از اعضای شورا موافق عزل شهردار دورود هستند، گفت: هم اکنون ایوب بهلولی سرپرست بوده و حمید پاپی برای سمت شهردار معرفی شده است.

 
منبع: مهر

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

  • ×