» خبر » اخبار » بازداشت کلاهبردار ۶۰ میلیارد ریالی در خرم‌آباد
بازداشت کلاهبردار ۶۰ میلیارد ریالی در خرم‌آباد
اخبار

بازداشت کلاهبردار ۶۰ میلیارد ریالی در خرم‌آباد

1404/03/18 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ فرمانده انتظامی لرستان از بازداشت کلاهبردار ۶۰ میلیارد ریالی که تحت عنوان ساخت و ساز ساختمانی در شهرستان خرم‌آباد فعال بود، خبر داد.

سردار یحیی الهی یکشنبه ۱۸ خرداد، اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر یک فقره کلاهبرداری در پوشش فعالیت‌های ساختمانی توسط یک نفر در خرم آباد، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در بررسی‌های اولیه توسط پلیس، مشخص شد فرد مورد نظر با ترفندهای متقلبانه و سوءاستفاده از اعتماد شهروندان، اقدام به خرید املاک و پروژه‌های ساختمانی با صدور چک‌های فاقد اعتبار کرده و مبلغ بیش از ۶۰ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اقدامات تخصصی و اطلاعاتی پلیس، گفت: متهم با تلاش مأموران و هماهنگی قضائی طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و در تحقیات پلیس به جرم خود اعتراف و ۶۰ میلیارد ریال کلاهبرداری از او کشف شد.

به گزارش پایگاه خبری پاعلم به نقل از فرماندهی انتظامی، الهی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشابه از طریق مرکز فوریت‌های ۱۱۰  پلیس را در جریان قرار دهند.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + هفت =

  • ×