» خبر » اخبار » پشتیبانی دولت از طرح‌های پیشران لرستان با تأکید معاون اول رئیس‌جمهور
پشتیبانی دولت از طرح‌های پیشران لرستان با تأکید معاون اول رئیس‌جمهور
اخبار

پشتیبانی دولت از طرح‌های پیشران لرستان با تأکید معاون اول رئیس‌جمهور

1404/02/30 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ استاندار لرستان گفت: محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌ جمهوری، بر پشتیبانی همه‌جانبه دولت از برنامه‌های توسعه‌ای استان تأکید شد.

سید سعید شاهرخی سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت در دیدار با معاون اول رئیس جمهوری، با تشریح برنامه‌های راهبردی استان در حوزه توسعه زیرساخت‌ها، بویژه پروژه‌های پیشران، خواستار همکاری و پشتیبانی دولت در تسریع روند اجرا و بهره‌برداری از این طرح‌ها شد.

معاون اول رئیس‌جمهوری نیز در دیدار ضمن استقبال از رویکرد علمی و هدفمند مدیریت استان، تلاش‌ها و اقدامات صورت‌گرفته در مسیر توسعه لرستان را مثبت و مؤثر ارزیابی کرد و بر ادامه حمایت دولت تأکید ورزید.

وی با تأکید بر نقش کلیدی لرستان در نقشه توسعه ملی، بر بسیج ظرفیت‌های ملی برای تأمین مالی پروژه‌ها، جلب مشارکت بخش خصوصی و رفع موانع اجرایی پروژه‌ها در این استان تأکید کرد و این امر را یکی از اولویت‌های دولت خواند.

به گزارش پایگاه خبری پاعلم و به نقل از استانداری لرستان، عارف با تحسین مدیریت کارآمد و برنامه‌محور استان، حمایت کامل دولت را از تأمین مالی و جذب سرمایه‌گذاری برای اجرای پروژه‌های پیشران لرستان اعلام کرد.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

  • ×