» خبر » اخبار » ۵ هزار میلیارد تومان برای تامین آب شرب بروجرد نیاز است
۵ هزار میلیارد تومان برای تامین آب شرب بروجرد نیاز است
اخبار

۵ هزار میلیارد تومان برای تامین آب شرب بروجرد نیاز است

1404/02/21 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ معاون طرح و توسعه آب منطقه‌ای لرستان گفت: برای تأمین آب پایدار بروجرد ۵ هزار میلیارد تومان نیاز است که این اعتبار برای سد آبسرده، سد شهید بروجردی، تصفیه‌خانه آب و فاضلاب بروجرد و آبرسانی به شهر بروجرد برای تأمین آب شرب تا سال ۱۴۲۵ است.

سیاوش زید علی امروز (۲۱ اردیبهشت) در جلسه بررسی پروژه‌های پیشران و محرک شرکت آب منطقه‌ای لرستان در بروجرد که در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: استاندار لرستان طرح‌های استان را پیگیری کرده و سند راهبردی برای آنها تعریف کرده است که نقشه راه باشد.

وی با بیان اینکه هرکاری داشته باشیم وابسته به آب است، خاطرنشان کرد: در شهرستان بروجرد ۲ سد در دست اجرا بوده که یکی سد آبسرده و دیگری شهید بروجردی است، سد آبسرده در حال حاضر نزدیک به ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون آب منطقه‌ای لرستان اضافه کرد: سد آبسرده برای تأمین ۱۷ میلیون مترمکعب و سد شهید بروجردی برای تأمین ۱۶ میلیون مترمکعب آب شرب است، در سال جاری آبسرده ۳۰۰ میلیارد اعتبار دارد، اگر اعتبارات در نیمه اول سال تخصیص داده شود، برنامه‌ریزی‌ها به‌موقع انجام خواهد شد.

زیدعلی بیان کرد: طبق پیش‌بینی برای سال ۱۴۰۷ پروژه سد آبسرده باید به بهره‌برداری برسد که این مهم منوط به تأمین اعتبارات بوده و برای تکمیل آن ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز بوده و سد شهید بروجردی نیز که از سال ۱۳۹۲ شروع شده تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

وی ادامه داد: سد شهید بروجردی  ۱۰۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد اما امسال ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دارد که ناچیز است در صورتی‌که امکان بهره‌برداری از سد شهید بروجردی در صورت تأمین اعتبارات سریع‌تر از سد آبسرده است.

معاون طرح و توسعه آب منطقه‌ای لرستان تصریح کرد: دکل‌های فشارقوی و خط اصلی گاز در انتهای سد است که فعلاً مشکلی وجود ندارد در صورت تکمیل سد و آبگیری دکل‌های برق و گاز باید جابه‌جا شوند.

وی اظهار کرد: در بروجرد برای آبرسانی، حفر ۲۰ حلقه چاه در منطقه نصیرآباد و ۲ باب ایستگاه پمپاژ و ۵۰ هزار مخزن که ۳۰ هزار مخزن تکمیل  شده است، مابقی تا پایان خردادماه تکمیل می‌شود، ۸ حلقه چاه با ۱۵۰ میلیارد در سال ۱۴۰۲ برای بروجرد برنامه‌ریزی شد که اتفاقی رخ نداد، در سال ۱۴۰۳ نیز هیچ اتفاقی رخ نداد و امسال نیز پیگیر اعتبارات هستیم تا اعتبارات تخصیص داده شود.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 2 =

  • ×