» آرشیو » زمین‌ احداث ۵۰ هزار واحد مسکن در هرمزگان تامین شد
زمین‌ احداث ۵۰ هزار واحد مسکن در هرمزگان تامین شد
آرشیو - استان هرمزگان

زمین‌ احداث ۵۰ هزار واحد مسکن در هرمزگان تامین شد

1401/08/22 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مهدی دوستی روز یکشنبه در حاشیه این مراسم با بیان اینکه یکی از قول‌های دولت سیزدهم برای مردم احداث مسکن جوانان است، افزود: از حیث تامین و تخصیص زمین طرح نهضت ملی مسکن در سطح کشور هرمزگان در رتبه نخست کشور است.

وی بیان داشت: در بهمن ماه امسال فرصت مجددی برای افراد متقاضی و جامانده از ثبت نام در سایت طرح نهضت ملی مسکن آغاز می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان اظهار داشت: در حال حاضر به جز شهرستان‌های حاجی آباد و رودان طرح نهضت ملی مسکن در همه شهرستان‌های هرمزگان آغاز شده است و تا پایان هفته در این ۲ شهرستان نیز عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان نیز گفت: در راستای قانون جهش مسکن در هرمزگان تمامی تعهدات چهار ساله برای احداث ۵۰ هزار مسکن طرح نهضت ملی مسکن انجام شده است.

عباس کمالی افزود: طرح نهضت ملی مسکن شهرستان سیریک نیز با هدف احداث ۷۶۶ واحد مسکونی در زمینی به مساحت ۳۲ هکتار در این روز کلنگ زنی شد.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – علی اصغر نوری

به این نوشته امتیاز بدهید!

علی اصغر نوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 7 =

  • ×