استاندار لرستان: ارایه آمار دقیق و واقعی امری ضروری در برنامهریزی است
به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ فرهاد زیویار روز جمعه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه لرستان بیان کرد: اعتبارات مربوط به موارد مطرح شده در جلسه امروز از قبل در مجلس شورای اسلامی تصویب و تخصیص یافته و با توجه به کارشناسی های صورت گرفته در این زمینه، به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد.
وی با اشاره به در پیش بودن سفر رییس جمهوری به استان، افزود: احصا مشکلات و کمبودهای شهرستان ها از نکات مهمی است که فرمانداران باید با همکاری مدیران شهرستانی نسبت به جمع آوری آمار دقیق از آنها ظرف یک هفته اقدام کنند.
استاندار لرستان بیان کرد: دستگاه های اجرایی استان موضوع پیگیری جذب اعتبارات ملی را به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در دستور کار قرار داده و نسبت به انجام مکاتبات و رایزنی های مربوطه تا حصول نتیجه نهایی اقدام کنند.
زیویار اضافه کرد: صدور پروانه و تعیین کاربری تعدادی از واحدهای اقتصادی یکی دیگر از موارد مطرح شده در جلسه امروز بود که با کارشناسی و بررسی صورت گرفته با تمدید پروانه یک واحد سفره خانه سنتی موافقت و سه مورد دیگر به منظور رفع اشکال به کارگروه مربوطه عودت داده شد.
وی در ادامه یادآور شد: ایراد وارده بر آمار و ارقام ارایه شده توسط دستگاه های اجرایی استان به ویژه در زمینه احصاء محرومیت ها، از دیگر نکات مهم و قابل پیگیری در این جلسه بود که با توجه به لزوم ارایه دقیق و واقعی آمارها، مورد تاکید قرار گرفت.
استاندار لرستان با بیان اینکه ارایه آمارها از مشکلات استان باید دقیق باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال در زمینه ارایه آمار محرومیتها به مرکز، فقط ۷۰۰ روستا به عنوان مناطق محروم استان به مرکز اعلام شده بود و این در حالی است که این تعداد روستا فقط در یک شهرستان به ثبت رسیده است.
زیویار تاکید کرد: ارایه آمارهای واقعی به مرکز موجب می شود کمبودها و مشکلات استان بخوبی دیده شده، قابل پیگیری باشد و این قبیل آمارهای غیر واقعی نه تنها به استان کمک نخواهد کرد بلکه به ضرر مردم نیز خواهد بود، از این رو دستگاه های اجرایی استان مکلفند با پیگیری های میدانی و دقیق نسبت به جمع آوری آمارهای واقعی و به روز برای لحاظ در بودجه سال ۱۴۰۱ اقدام کنند.
منبع: ایرنا
پایگاه خبری پاعلم – بساطی
