» آرشیو » ۴۰۰ حلقه چاه در لرستان به کنتور هوشمند مجهز می‌شوند
آرشیو - اخبار

۴۰۰ حلقه چاه در لرستان به کنتور هوشمند مجهز می‌شوند

1400/06/20 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ “داریوش حسن نژاد” روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران از وجود یک هزار و  ۳۵۲ حلقه چاه غیرمجاز در استان خبر داد و اظهار داشت: تاکنون بیش از  ۱۵۲حلقه چاه در استان به کنتور هوشمند مجهز شده است. 
وی افزود: از این تعداد چاه آب غیرمجاز در استان ۳۳۶ حلقه فرم یک، ۳۱۰ حلقه فرم پنج و ۷۰۶حلقه چاه غیرمجاز نیز در سیستم ثبت شده اند. 
وی افزود: هفت هزار و ۶۱۰ حلقه چاه مجاز در استان وجود دارد که از این تعداد، پنج هزار  و ۷۶۰ حلقه مربوط به بخش کشاورزی استان، یکهزار و ۴۵۳ حلقه بخش صنعت و ۳۹۷ حلقه مربوط به بخش آب شرب است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان با بیان اینکه  تامین آب بعهده شرکت آب منطقه ای و توزیع  آب شرب بر عهده شرکت آبفا است و آب مصرفی از منابع  زیرزمینی، سطحی و مخازن سدها تامین می شود اظهار داشت: توزیع آب در بخش کشاورزی از طریق جهاد کشاورزی، در بخش صنعت از طریق اداره کل صمت در بخش فضای سبز از طریق شهرداری ها و در بخش آب شرب از طریق آبفا صورت می گیرد. 
حسن نژاد عنوان کرد: سازمان جهاد کشاورزی بر اساس مجوزهای صادر شده از طرف شرکت آب منطقه ای و میزان آب موجود در مخازن سدها ، الگوی کشت را تعریف می کند. 
وی با بیان اینکه از همان اوایل وقوع پدیده خشکسالی، شورای حفاظت آب را با هدف مدیریت منابع آب در خشکسالی تشکیل دادیم که به دنبال آن در تمام شهرستانها با همکاری فرمانداری، دادگستری کشت محصولات آبدوست کاهش یافت،  افزود: کاهش کشت محصولات آب دوست در سراسر کشور صورت گرفته است و در  لرستان نیز از راههای مختلف اطلاع رسانی از جمله نصب بنر، مصاحبه با صداوسیما، شبکه های اجتماعی و جلسات متعدد با  نمایندگان بهره برداران و کشاورزان و تعاونی های آب بران، وقوع پدیده خشکسالی و عدم امکان تامین آب به دهیاری ها، بخشداری ها، چاه داران ابلاغ شد. 
 

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

  • ×