» خبر » اخبار » ۳۶ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در خرم‌آباد کشف شد
اخبار

۳۶ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در خرم‌آباد کشف شد

1400/03/17 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ سرهنگ آرش ابراهیمی روز دوشنبه اظهار کرد: کارشناسان پلیس فتای لرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی نامحسوس و تحقیقات میدانی موفق شدند مزرعه بیت کوین غیرمجاز فعال در شهر خرم آباد را شناسایی و محل نگهداری دستگاه های ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) را کشف کنند.

وی افزود: با هماهنگی مرجع قضایی و حضور کارشناسان شرکت توزیع برق استان، در بازرسی از محل، ۳۶ دستگاه ماینر کشف، یک نفر شناسایی، دستگیر و با تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قانونی شد.

ابراهیمی گفت: استقبال از رمز ارزها و افزایش نرخ آنها بخصوص بیت کوین در بازارهای جهانی و از سوی دیگر وجود برق ارزان خانگی در داخل کشور باعث شده است سودجویان با وارد کردن دستگاه‌های ماینر بصورت قاچاقی، ایجاد مزارع استخراج رمز ارز و سرقت برق خانگی باعث افزایش مصرف و قطعی برق شوند.

رئیس پلیس فتای لرستان از شهروندان خواست هشدارهای این پلیس را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی یا پیام‌رسان‌های‌ موبایلی موضوع را از طریق نشانی پلیس‌ فتا به آدرس www.cyberpolice.ir  بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 2 =

  • ×