» خبر » اخبار » یکپارچه‌سازی تورهای گردشگری با هدف رونق گردشگری در پسا کرونا
اخبار

یکپارچه‌سازی تورهای گردشگری با هدف رونق گردشگری در پسا کرونا

1400/03/25 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از راه‌اندازی سامانه یکپارچه‌سازی تورهای گردشگری با مشارکت شرکت کوله‌پشتی بلوط در سطح استان خبر داد.

سید امین قاسمی امروز ۲۵ خردادماه، اظهار کرد: ‌این پلتفرم موجب برطرف کردن مشکلاتی از قبیل زمان‌بر بودن فرآیند ثبت‌نام، دریافتی‌ها، امکان استرداد، متمرکز کردن بیمه گردشگران و خدمات دیگر می‌شود و نیز با ارائه راهکارهای مؤثر، خدمات بهتر و راحت‌تری به آژانس‌های گردشگری و گردشگران ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه به‌منظور جبران خسارت ناشی از کرونا تمام خدمات این پلتفرم برای آژانس‌های گردشگری رایگان است، عنوان کرد: این پلتفرم با بررسی کامل بازار طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده و ایده‌های نو سعی در ارتقا و رونق دوباره صنعت گردشگری در پسا کرونا دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان خاطرنشان کرد: شرکت کوله‌پشتی بلوط دارای مجوز فناوری از پارک علم و فناوری و نیز مجوز لازم کسب‌وکارهای اینترنتی از وزارت گردشگری کشور است.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 10 =

  • ×