» آرشیو » یکهزارو ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان تولید می‌شود
یکهزارو ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان تولید می‌شود
آرشیو - اخبار

یکهزارو ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان تولید می‌شود

1400/09/28 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ اسفندیار حسنی مقدم روز یکشنبه با اعلام این مطلب به رسانه ها افزود: لرستان یکی از ۱۰ استان برتر کشور در زمینه  پرورش ماکیان است و در حوزه پرورش بوقلمون نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی گفت: باتوجه به اقلیم مناسب استان ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در هفت شهرستان با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه یکهزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می کنند.

 وی ادامه داد:‌ یکی از بخش‌هایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان مشکلات این حوزه را نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی و به تبع آن فروش و بازاریابی این محصول عنوان کرد و افزود: با رایزنی‌های انجام شده واحدهای فعال این حوزه، مشکل کشتار این واحد های تولیدی رفع خواهد شد. 

حسنی مقدم تاکید کرد:‌ از سرمایه گذاران جهت احداث کشتارگاه صنعتی در لرستان حمایت می شود.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − پانزده =

  • ×