» خبر » اخبار » پل غیرهمسطح شهید سلیمانی در بروجرد احداث می‌شود
پل غیرهمسطح شهید سلیمانی در بروجرد احداث می‌شود
اخبار

پل غیرهمسطح شهید سلیمانی در بروجرد احداث می‌شود

1404/03/10 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ معادن وزیر راه و شهرسازی از ساخت پروژه پل غیرهمسطح سردار شهید سلیمانی بروجرد با مشارکت شهرداری و وزارت راه و شهرسازی خبر داد.

هوشنگ بازوند امروز (شنبه، دهم خرداد) در بازدید از محل احداث پروژه پل غیرهمسطح میدان سردار سلیمانی بروجرد، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی در احداث پل روگذر و تقاطع غیرهمسطح میدان سردار سلیمانی بروجرد با شهرداری مشارکت می‌کند. با توجه‌ به اینکه این پروژه در انتهای محور کمربندی بروجرد است و محل تردد ماشین‌های سنگین است وزارت راه در این پروژه مشارکت خواهد کرد. 

وی بیان کرد: معادل یک‌سوم اعتبار پروژه را طبق تفاهم‌نامه با شهرداری بروجرد، وزارت راه و شهرسازی پرداخت خواهد کرد.

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید، اظهار کرد: محور کمربندی بروجرد به دلیل احداث شهرک‌های مسکونی، همزمان یک محور درون‌شهری و برون‌شهری محسوب می‌شود و باید با رویکرد مشارکتی اجرا شود.

وی بیان کرد: پروژه کمربندی صرفاً وظیفه وزارت راه نیست، قرار بود شهرداری این پروژه را به طور کامل انجام دهد اما با پیگیری‌های لازم بخشی از هزینه‌ها از سوی وزارت راه تأمین شد.

انتهای پیام 

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + ده =

  • ×