» آرشیو » هم‌افزایی با دولت برای ایجاد جامعه اسلامی ضروری است
هم‌افزایی با دولت برای ایجاد جامعه اسلامی ضروری است
آرشیو - اخبار

هم‌افزایی با دولت برای ایجاد جامعه اسلامی ضروری است

1400/06/18 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ سردار مرتضی کشکولی روز پنجشنبه در جشنواره مالک اشتر لرستان، اظهار داشت: با دولت جدید در کارآمد کردن، اسلامی شدن، ضد فساد شدن دولت و امیدآفرینی باید هم‌افزایی کنیم و برای جامعه‌سازی تلاش و کمک کنیم چرا که تولید این دولت اسلامی باید جامعه اسلامی باشد.

کشکولی بیان کرد: مشکل اول ما در کشور کرونا است و مراکز واکسیناسیون که راه انداختیم در صورت توان تامین واکسن توسط علوم پزشکی می‌توانیم سه‌شیفته فعال باشد تا مرگ و میر را کاهش دهیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان کرد: امر به معروف با توزیع ماسک هم می‌شود انجام داد که این امر مورد توجه بسیجیان بروجرد، خرم‌آباد و الیگودرز قرار گرفته است.

وی افزود: هیچ پایگاه مقاومتی در کرونا نباید بیکار باشد کمترین فعالیت پایگاه‌ها امر به معروف است که مردم را به ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل‌ها تشویق کنند.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

  • ×