» آرشیو » نخوه توزیع سوخت واحدهای تولیدی لرستان بازنگری می شود
نخوه توزیع سوخت واحدهای تولیدی لرستان بازنگری می شود
آرشیو - اخبار

نخوه توزیع سوخت واحدهای تولیدی لرستان بازنگری می شود

1404/03/13 00


به گزارش ایرنا، امید امیدی روز سه‌شنبه در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: موضوعات مهمی مورد بحث قرار گرفت که از جمله مهم‌ترین آنها، مشکلات مربوط به تأمین سوخت واحدهای تولیدی بخش صنعت، معدن و صنوف بود.

وی با اشاره به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی نمایندگان بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، افزود: متأسفانه شاخصی که تاکنون برای تخصیص سوخت مورد استفاده قرار می‌گرفت، مبتنی بر عملکرد سال گذشته بود که این امر موجب بروز نارسایی‌هایی شده است، چراکه برخی از واحدها تعطیل شده و برخی دیگر به‌تازگی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی تأکید کرد: به همین دلیل تصمیم بر آن شد تا بازنگری دقیقی در نحوه توزیع سوخت با شاخص‌های واقعی‌تر انجام گیرد تا عدالت در سطح استان و میان واحدهای تولیدی مختلف رعایت شود.

معاون استاندار لرستان همچنین از تدوین پیش‌نویس برنامه تحقق شعار سال توسط حوزه بازرگانی استان خبر داد و گفت: این برنامه در راستای اسناد راهبردی و عملیاتی بخش بازرگانی تهیه شده و به‌زودی برای بررسی و اظهار نظر در اختیار دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه ظرف مدت یک هفته نهایی شده و پس از تصویب، از سوی بازرگانی استان برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – حجت بساطی زاده

به این نوشته امتیاز بدهید!

حجت بساطی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − سه =

  • ×