نخستین ترکش‌ باخت بدموقع گیتی‌پسند/ هیچکس حق ترک شهر را ندارد!
ورزشی

نخستین ترکش‌ باخت بدموقع گیتی‌پسند/ هیچکس حق ترک شهر را ندارد!

1404/10/15 1


مدیران گیتی‌پسند پس از شکست این تیم برابر پالایش نفت اصفهان دستور دادند تا هیچ‌کدام از اعضای تیم، اصفهان را ترک نکنند و ملی‌پوشان این تیم حق شرکت در اردوی تیم ملی را ندارند.

به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ تیم فوتسال گیتی پسند امروز (دوشنبه، ۱۵ آبان) برابر پالایش نفت اصفهان با نتیجه ۵ بر ۳ شکست خورد و صدر جدول را از دست داد. 

پس از پایان این بازی حواشی‌ای ایجاد شد و علیرضا رفیعی‌پور، بازیکن گیتی پسند با یکی از حاضران در سالن درگیر شد. در همین راستا کمیته انضباطی رفیعی‌پور را تا اطلاع ثانویه به دلیل بدرفتاری از همراهی تیم خود محروم کرد.

همچنین رسانه باشگاه گیتی پسند پس از این شکست در بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اساس تصمیم هیات مدیره باشگاه، کلیه اعضای تیم تا اطلاع ثانوی در شهر اصفهان خواهند ماند و بازیکنانی که به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند، اجازه شرکت در تمرینات تیم ملی را نخواهند داشت.

در این بازی یکی از بازیکنان پالایش نفت اصفهان رفتار ناشایستی داشت که این باشگاه در اطلاعیه‌ای نوشت: ضمن تقبیح حرکت بازیکن جوان خود از هواداران باشگاه گیتی پسند و جامعه فوتسال عذر خواهی نموده و اعلام می دارد به شدت با بازیکن خاطی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

 
منبع: ایسنا

پایگاه خبری پاعلم – سعید امینی فر

سعید امینی فر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

  • ×