» خبر » اخبار » مدیرکل آموزش و پرورش لرستان: مساله اصلی آموزش‌و پرورش تربیت است
اخبار

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان: مساله اصلی آموزش‌و پرورش تربیت است

1400/04/27 20


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: مساله اصلی آموزش‌و پرورش تربیت است.

علیرضا نخعی در آیین تکریم و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش لرستان که امروز ۲۷ تیرماه در محل سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های آموزش و پرورش توسعه صلاحیت‌های انسانی و به فعلیت رساندن استعداد خدادادی دانش‌آموزان است.

وی مساله اصلی آموزش‌و پرورش را تربیت دانست و با بیان اینکه دانش‌آموزان در مدرسه علاوه بر کسب و تقویت شاخص‌های کمی باید اخلاق، رفتار و مهرات‌های بتهر زندگی کردن را فراگیرند، تصریح کرد: امروز مسئولیت مهم دستگاه تعلیم و تربیت مراقبت از دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است و این مهم با ایجاد روحیه پویایی و نشاط میان آنان  محقق خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان  آسیب‌های اجتماعی را نتیجه جای خالیِ تقویت مهارت‌های زندگی برشمرد و خاطرنشان کرد: رسالت آموزش و پرورش تربیت براساس ساحت‌های شش گانه سند تحول بنیادین است.

نخعی یادآور شد: بزرگترین سرمایه‌گذاری در این جامعه اسلامی با کاملترین دین، کار روی صداقت نسل آینده است.

به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ در پاین این مراسم از زحمات علیرضا نخعی تقدیر و سید عیسی سهرابی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش لرستان منصوب شد.  

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

  • ×