» خبر » اخبار » ظروفی در طبخ غذا استفاده شود که با مواد غذایی واکنش ندهند
ظروفی در طبخ غذا استفاده شود که با مواد غذایی واکنش ندهند
اخبار

ظروفی در طبخ غذا استفاده شود که با مواد غذایی واکنش ندهند

1403/11/28 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ یک متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: برای طبخ غذا بهتر است از ظروفی استفاده شود که با مواد غذایی واکنش ندهند که ظروف استیل ضد زنگ، سرامیکی و شیشه‌ای گزینه‌های مناسبی هستند.

الهه عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: انتخاب ظرف مناسب برای طبخ غذا نیاز به دقت و اطلاعات کافی دارد که با رعایت چندین نکته می‌توانید تا حدود زیادی از سلامت غذا و ایمنی خود اطمینان حاصل کنید.

وی اضافه کرد: بهتر است از ظروفی استفاده کنید که با مواد غذایی واکنش ندهند که ظروف استیل ضد زنگ، سرامیکی و شیشه‌ای گزینه‌های مناسبی هستند.

این متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: توجه به پوشش‌ها در ظروف ضروری است و در ظروف نچسب، باید از کیفیت پوشش اطمینان حاصل کنید. برخی از پوشش‌های غیراستاندارد ممکن است در دماهای بالا مواد شیمیایی آزاد کنند.

عسکری با بیان اینکه سازگاری با دما و تحمل حرارتی نکته مهمی است که باید ظروفی که برای طبخ استفاده می‌شوند داشته باشد، تصریح کرد: ظرف باید بتواند دماهای بالا را تحمل کند، به عنوان مثال، ظروف چدن و سرامیکی معمولاً تحمل دماهای بالا را دارند و در پخت طولانی مدت بهتر عمل می‌کنند.

وی ادامه داد: برای غذاهای اسیدی (مانند گوجه‌فرنگی یا لیمو) از ظروف مقاوم به واکنش مثل شیشه، سرامیک و ظروف غیر چسبنده استفاده کنید.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: ظروف آلومینیومی (روحی یا رویی) ممکن است با این نوع غذاها واکنش دهند.

عسکری بر رنگ و طراحی رنگ‌های ایمن در ظروف طبخ غذا تاکید کرد و با بیان اینکه از ظروفی با رنگ‌های غیر سمی استفاده کنید، یادآور شد: برخی رنگ‌های غیر استاندارد، ممکن است دارای مواد شیمیایی مضر باشند.

این متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه کنترل کیفیت و استانداردها، برند و کیفیت ظروف از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: از برندهای معتبر و شناخته شده خرید کنید چراکه در این برندها معمولاً استانداردهای ایمنی بیشتری رعایت می‌شود پس به دنبال ظروفی باشید که دارای گواهی‌های بهداشتی و ایمنی هستند.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 3 =

  • ×