شیوهنامههای ستاد ملی کرونا در عزاداریها باید رعایت شود
به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ حجت الاسلام و المسلمین سید “احمدرضا شاهرخی” در پی سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب با صدور بیانیهای ضمن لبیک به این بیانات اعلام کرد: سالها از واقعه خونبار عاشورای سال ۶۱ هجری میگذرد اما جوشش خون غیرت دینی در رگهای شیعیان و همه آزادیخواهان جهان هر سال افزونتر میگردد، زیرا حرارت قلوب مومنین در عزای اشرف اولاد آدم هیچگاه به خاموشی و سردی نخواهد گرایید.
این بیانیه می افزاید: از این رو در راستای عظمت و گرامیداشت مجالس عزای حضرت سید الشهدا (ع) و پیروی از رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید شیوه نامه های ستاد ملی کرونا با کمال دقت و شدت مراعات شود تا با بهره مندی از مجالس عزای حضرت امام حسین (ع) که مایه برکت و جلب رحمت الهی است و ملت و کشور به این مجالس با برکت احتیاج دارد نگذاریم که شیوع بیماری مایه طعنه مخالفان و دشمنان نظام اسلامی نشود.
نماینده ولی فقیه در لرستان در ادامه این بیانیه آورده است: اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از هیأت های مذهبی در تعظیم شعائر دینی و اقامه عزای سرور شهیدان (ع) و هم چنین همکاری نیروی انتظامی و بسیج و جوانان انقلابی، تقاضامندم شیوه نامه های ابلاغی را که دربردارنده فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دیگر مقررات است را در مجالس حسینی در سراسر استان مورد اهتمام و دقت قرار دهند.
در این بیانیه آمده است: خادمین هیأت ها و بانیان مجالس، ناظرین و سازمان تبلیغات اسلامی دقت لازم را به عمل آورند تا با حفظ جان مردم و عزاداران عزیز امسال هم محرم بی نظیری در استان برگزار شود.
این بیانیه می افزاید: البته در این ایام که برخی از مردم بیش از گذشته نیازمند کمک نیکوکاران و خیران می باشند شایسته است از تمام ظرفیت ها و از جمله نذورات این ایام را با محوریت مساجد بین مستحقین تقسیم نمایند.
در پایان این بیانیه آمده: از خداوند متعال عاجزانه و خاضعانه نابودی ویروس کرونا را از همه کشورها و از جمله کشور ایران عزیز درخواست می نمایم.
منبع: ایرنا
پایگاه خبری پاعلم – بساطی
