» آرشیو » سه نفر از کارکنان شهرداری ازنا به اتهام فساد مالی دستگیر شدند
سه نفر از کارکنان شهرداری ازنا به اتهام فساد مالی دستگیر شدند
آرشیو - اخبار

سه نفر از کارکنان شهرداری ازنا به اتهام فساد مالی دستگیر شدند

1404/03/06 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم از روابط عمومی دادگستری لرستان، علی گودرزی روز سه شنبه اظهار کرد: با تلاش‌ها و اقدامات سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان لرستان و با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده و اخذ احکام قضایی مربوطه یک باند فساد اداری در شهرداری ازنا که اقدام به ارتشا، اختلاس، تحصیل مال از طریق نامشروع و تضییع حقوق بیت‌المال می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: تاکنون سه نفر از افراد این باند بازداشت و پرونده آنها در مرحله تحقیقات و رسیدگی در دادگستری شهرستان است.

دادستان عمومی و انقلاب ازنا تاکید کرد: برخورد قاطع، بدون اغماض و تبعیض با مفاسد اداری و اقتصادی یکی از اولویت‌های اصلی و مهم دستگاه قضا و سربازان گمنام امام‌زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

گودرزی بیان کرد: مطابق قوانین و مقررات، اطلاع‌رسانی از روند پیگیری پرونده این افراد تنها از طریق مراجع ذی‌صلاح در دادستانی شهرستان ازنا، روابط‌عمومی و رسانه دادگستری صورت خواهد گرفت و از همه رسانه‌های رسمی و غیررسمی درخواست می‌شود از گمانه‌زنی تولید، تفسیر و انتشار اخبار بدون پایه و اساس و دامن‌زدن به شایعات خودداری کنند.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – حجت بساطی زاده

به این نوشته امتیاز بدهید!

حجت بساطی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هشت =

  • ×