» استان‌ها » استان هرمزگان » حلیم پزی سنتی فین هرمزگان
حلیم پزی سنتی فین هرمزگان
استان هرمزگان

حلیم پزی سنتی فین هرمزگان

1402/05/06 20


در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین دهه اول محرم در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روشی خاص تهیه می‌شود به جای دیگ از جم (خمره) استفاده می‌شود خمره کوزه‌ای بزرگ و سفالی است به اندازه تقریبی به  ارتفاع یک متر و بیضی شکل که بدنه بیرونی آن بخاطر جلوگیری از شکستن هنگام حرارت دیدن کاملا با لایه ضخیمی از گل می‌پوشانند و به تعداد پنج یا شش جم یک جا به روشی که در عکس مشاهده میکنید کار می‌گذارند و طبخ حلیم در آن صورت می‌پذیرد.

منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – علی اصغر نوری

به این نوشته امتیاز بدهید!

علی اصغر نوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 7 =

  • ×