» آرشیو » تکمیل جاده الیگودرز _ داران از پروژه‌های مهم وزارت راه است، معارضان همکاری کنند
تکمیل جاده الیگودرز _ داران از پروژه‌های مهم وزارت راه است، معارضان همکاری کنند
آرشیو - اخبار

تکمیل جاده الیگودرز _ داران از پروژه‌های مهم وزارت راه است، معارضان همکاری کنند

1404/03/01 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم، هوشنگ بازوند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه محور الیگودرز _ داران اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی این پروژه را یک پروژه اولویت دار معرفی کرده و تمام اهتمام این وزارتخانه به سرانجام رساندن آن تا پایان سال جاری است، به همین دلیل امروز برای تعیین تکلیف این پروژه اینجا هستیم که نشان دهنده ضرورت و اهمیت این پروژه برای مسئولان است.

وی به بلاتکلیف ماندن ۱۳ کیلومتر از این محور اشاره و بیان کرد: هفته آینده نشستی با حضور مجری طرح ، مدیر حقوقی با ارزیابان وزارت راه و شهرسازی و معارضان برگزار و این موضوع هم تعیین تکلیف خواهد شد.

بازوند افزود: انتظار داریم مردم همکاری لازم را انجام دهند، چراکه اگر این جاده را درست نکنیم و در ساخت آن تعلل کنیم، چنانچه حادثه ای رخ دهد همه ما در وقوع آن دخیل هستیم.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه شرایط و اعتبار لازم برای پرداخت مطالبات به معارضین آماده است یادآور شد: اگر بعضی افراد همکاری نکنند، مجبور خواهیم شد تصمیم گیری درباره آنها را به شورای تامین استان بسپاریم و برابر قانون با آنها برخورد صورت بگیرد.

بازوند به ادامه این پروژه تا منطقه چمن سلطان اشاره و تصریح کرد: بقیه این محور تا چمن سلطان نیز در اولویت قرار دارد که ارزیابی آن در دست اقدام و تمام سعی ما این است که این پروژه ها تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

وی توضیح داد: چنانچه مورد خاصی اتفاق بیافتد و در روند عملیات اجرایی وقفه ایجاد کند در آن صورت هم بطور قطع تا خرداد ماه سال ۱۴۰۵ این پروژه به اتمام و بهره‌برداری خواهد رسید.

پروژه چهار خطه دامنه – داران – دورود با هدف کاهش مصرف سوخت وسایل نقلیه، افزایش ایمنی تردد و کاهش، تصادفات، افزایش ظرفیت ترافیکی مسیر، رونق اقتصادی کاهش اتلاف زمان و رضایت استفاده کنندگان از راه از سال ۹۲ شروع شده که طول این محور در حوزه شهرستان الیگودرز ۲۵ کیلومتر است.

سال های گذشته ۵.۵ کیلومتر آن انجام شد و در سال ۱۴۰۰ این قطعه دره ساری – سه راهی شول آباد ) با طول ۱۹.۵ کیلومتر شروع شد که دارای پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد است که با تکمیل آن لرستان با سطح سواره رو ایمن به استان اصفهان وصل و با توجه به جداسازی باندهای حرکت در مسیر از الیگودرز به اصفهان به شدت از حوادث جاده ای جلوگیری می شود.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – حجت بساطی زاده

به این نوشته امتیاز بدهید!

حجت بساطی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − پنج =

  • ×