» خبر » اخبار » تلاش دولت سیزدهم برای ارتقای جایگاه زنان در نظام آموزش عالی
تلاش دولت سیزدهم برای ارتقای جایگاه زنان در نظام آموزش عالی
اخبار

تلاش دولت سیزدهم برای ارتقای جایگاه زنان در نظام آموزش عالی

1403/04/12 20


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مشاور وزیر علوم با تأکید بر بهره‌گیری از توانمندی‌های زنان برای ارتقای کارآمدی‌های سازمانی، گفت: تلاش دولت سیزدهم این بود جایگاه زنان در نظام آموزش عالی کشور ارتقا یابد.

فخرالسادات نصیری، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده در نشست دبیران مناطق ۱۰گانه امور زنان و خانواده وزارت علوم که امروز، ۱۲ تیرماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، گفت: عملکرد امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان و حمایت رئیس این دانشگاه برای ارتقای حوزه کاری امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان، قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه زنان بخشی مهمی از منابع انسانی سازمان‌ها و ادارات هستند و بایستی از توانمندی‌های زنان برای ارتقای کارآمدی‌های سازمانی بهره گرفت، افزود: در آیین‌نامه‌ای که با موضوع امور زنان و خانواده تهیه شده است، نکات بسیار ارزشمندی برای ارتقای جایگاه زنان در نظام دانشگاهی کشور در نظر گرفته شده است.

نصیری ادامه داد: حضور مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها در جلسات مهم و مشارکت در تصمیم‌سازی‌های دانشگاه‌ها، از امورات مهم لحاظ شده در آیین‌نامه‌ مربوطه است.

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده افزود: تلاش دولت سیزدهم این بوده است که نظام مسائل اعضای هیئت علمی زن، دانشجویان دختر و یاوران علمی زن در نظام دانشگاهی کشور رفع شود و جایگاه زنان در نظام آموزش عالی کشور ارتقا یابد.

نصیری ادامه داد: این موضوع اهمیت دارد که کوشش کرده‌ایم نظام مسائل زنان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، براساس مختصات هر منطقه تقسیم‌بندی شوند؛ برای مثال، نظام مسائل منطقه پنج دانشگاه‌های کشور، ممکن است با نظام مسائل منطقه ۹ متفاوت باشد.

اهمیت جایگاه زنان در تعالیم قرآن کریم

علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست با بیان اینکه اهمیت و جایگاه زنان در تعالیم و آموزه‌های قرآن کریم بسیار مهم است، اظهار کرد: نقش و اثرگذاری زنان در تحولات مهم تاریخی در داستان‌هایی همچون فرعون و حضرت موسی(ع) و حضرت یوسف (ع)، در قرآن کریم به خوبی تبیین شده است.

وی افزود: براساس تعالیم قرآن کریم، یکی از نقش‌های مهم زنان، قوام خانواده است؛ زنان در نقش‌های گوناگون خواهر بودن، همسر بودن و مادر بودن و حضور در جامعه، اثرگذار بوده و هستند.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: نظام مسائل زنان در نظام دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان دختر، از نوع گوناگون است؛ این خود، گویای اهمیت نقش امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها برای کاستن از نظام مسائل دانشجویان دختر است.

نظری خواستار این شد امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها به‌عنوان یک معاونت تحت عنوان معاونت امور زنان و خانواده در سطح چارت سازمانی دانشگاه‌ها ایجاد شود.

در این نشست، میثاق حیدری، مشاور امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان و دبیر منطقه پنج امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در سخنانی، ضمن آنکه گزارش کاملی از اقدامات و فعالیت‌های دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه لرستان ارائه داد، گفت: با حرکت‌های جهادی و زینب‌گونه حوزه امور زنان و خانواده وزارت علوم در دولت سیزدهم و حمایت‌های وزیر محترم علوم، جایگاه امور زنان و خانواده دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، ارتقاء یافت و در مسیر تحول قرار گرفت.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + بیست =

  • ×