» خبر » اخبار » تبلیغ و روایتگری ایثار و شهادت در دستور کار حوزه‌های علمیه قرار بگیرد
اخبار

تبلیغ و روایتگری ایثار و شهادت در دستور کار حوزه‌های علمیه قرار بگیرد

1400/04/01 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: درس دفاع مقدس باید در حوزه‌های علمیه تدریس شود و با آموزش نیروهای جهادی؛ تدریس، تبلیغ و روایتگری با موضوع ایثار و شهادت در دستور کار حوزه‌های علمیه قرار بگیرد.

محسن رشیدی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه وصیت‌نامه‌های شهدا سرشار از مفاهیم ارزشمند اخلاقی و دینی است، اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بهتر است که در ابتدای برنامه‌های محوری، همایش‌ها و جلسات وصیت‌نامه‌ای از شهدا قرائت شود.

وی ادامه داد: طلاب حوزه‌های علمیه، می‌توانند مقالات و پژوهش‌های خود را با موضوع دفاع مقدس بنویسند.

رشیدی عنوان کرد: اگر در این زمینه آثار و کتب قابل چاپی توسط طلاب نوشته شود، اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان از آن‌ها حمایت می‌کند.

مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به  تدریس درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه‌ها، تصریح کرد: این درس نیز باید در حوزه‌های علمیه تدریس شود و با آموزش نیروهای جهادی؛ تدریس، تبلیغ و روایتگری با موضوع ایثار و شهادت در دستور کار حوزه‌های علمیه قرار بگیرد.

رشیدی با اشاره به اهمیت نگارش خاطرات و تاریخ شفاهی مرتبط با دفاع مقدس، عنوان کرد: خاطرات و تاریخ شفاهی طلاب خواهر در دوران دفاع مقدس باید ثبت و ضبط شوند و در این راستا این اداره‌کل مشارکت و همکاری لازم را با حوزه‌های علمیه خواهد کرد.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 12 =

  • ×