» آرشیو » بهره‌مندی ۲۳۰ هزار لرستانی از خدمات کمیته امداد لرستان
بهره‌مندی ۲۳۰ هزار لرستانی از خدمات کمیته امداد لرستان
آرشیو - اخبار

بهره‌مندی ۲۳۰ هزار لرستانی از خدمات کمیته امداد لرستان

1400/07/27 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل کمیته امداد لرستان با اشاره به اینکه ۵۷ میلیارد تومان برای اشتغال مددجویان در سال‌جاری مصوب شده است، افزود: ۲۳۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند.

جلال شیخ پور در جلسه ستاد اشتغال مددجویان لرستان، اظهار کرد: در سال‌جاری سه هزار و ۹۵۷ نفر به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و یا شرکت در وبینار از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به اینکه ۵۷ میلیارد تومان برای اشتغال مددجویان کمیته امداد لرستان مصوب شده است، عنوان کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۳۲۳ نفر از فرزندان تحت پوشش این نهاد از طریق مراکز کاریابی استان مشغول به‌کار شدند و تا پایان سال پنج هزار و ۵۰۰ طرح آموزشی برای ارتقای مهارت‌های حرفه‌آموزی مددجویان کمیته امداد اجرایی خواهد شد.

شیخ‌پور با بیان اینکه ماموریت نهاد کمیته امداد از بخش حمایتی صرف گذشته است، افزود: امروزه توقف در کمیته امداد به واسطه منابع و امکاناتی که در اختیار مددجویان تحت حمایت‌ گذاشته می‌شود خیلی کوتاه شده و توانمندسازی سرعت گرفته است.

مدیرکل کمیته امداد لرستان با تاکید بر اینکه خط سیر اشتغال در کمیته امداد اثرگذار و منحصر به‌فرد است، گفت: هیچ‌ دستگاهی مانند کمیته امداد در کشور نیست که پس از استعدادسنجی برحسب علاقه فرد، مهارت‌ها را آموزش و برای ایجاد زمینه اشتغال، تسهیلات ارائه دهد.

وی از ایجاد ۱۲۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد لرستان از ابتدای سال‌جاری تاکنون خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ خانوار با جمعیت ۲۳۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان هستند.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + هفت =

  • ×