» خبر » اخبار » بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در نوروز کرونایی
اخبار

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در نوروز کرونایی

1400/01/01 10

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر مصرف میوه به جای شیرینی و شکلات، گفت: مصرف میوه و سبزی به دلیل دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامین های A، C، B، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونویید و کارتنویید می تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در برابر بیماری های زیادی به خصوص کرونا بیمه کند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

  • ×