» آرشیو » بانک‌ها تسهیلات تکلیفی خود را پرداخت کنند |
آرشیو - اخبار

بانک‌ها تسهیلات تکلیفی خود را پرداخت کنند |

1404/04/04 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم، نورالدین درمنان در دیدار با سرپرست امور شعب بانک ملی و دبیر شورای هماهنگی بانک‌های لرستان، اظهار داشت: آنچه که پیگیر هستیم تحقق تسهیلات تکلیفی بانک‌ها است.

وی اضافه کرد: بر اساس آمار و ارقام، شهرستان خرم‌آباد ۳۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهد و به این تناسب مطالبات و مراجعات مردم بیشتر است که باید به‌صورت جدی پیگیری شود.

فرماندار مرکز لرستان، گفت: مدیران عامل بانک‌های استان به‌ویژه بانک ملی به‌عنوان دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان تکلیف دارند هم در بانک ملی و هم در سایر بانک‌ها، مطالبات شهرستان را در حوزه‌های فرزندآوری و جوانی جمعیت، ازدواج و ودیعه مسکن پیگیری کنند.

درمنان، ادامه داد: انتظار می‌رود بانک‌ها در موعد مقرر بر اساس تعهدی که دارند میزان پرداختی‌ها را به‌صورت مستند به فرمانداری خرم‌آباد اعلام کنند.

وی تأکید کرد: همچنین بانک‌ها نسبت به شارژ خودپردازها، اقدام کنند و ضمن تکریم ارباب‌رجوع، تسریع در انجام امور و تسهیل در فرایند تضامین از مردم را در دستور کار خود داشته باشند.

فرماندار مرکز لرستان از تلاش شبانه‌روزی پرسنل خدوم بانک‌های استان که اخلاق‌مداری را در خدمت‌رسانی به مردم رعایت کردند تقدیر و تشکر کرد و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه اجتماعی ولی‌نعمت ما هستند و باید پیگیر رفع مشکلات آنان باشیم.

 
منبع: مهر

پایگاه خبری پاعلم – پژمان سبزی کردعلیوند

به این نوشته امتیاز بدهید!

پژمان سبزی کردعلیوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

  • ×