ایجاد یک شهرک دانشگاهی در لرستان ضروری است
به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود و نگاه فرهنگی استاندار، ایجاد یک شهرک دانشگاهی در استان ضروری است.
سید عیسی سهرابی امروز (سه شنبه، ۳۰ اردیبهشت) در جلسه کارگروه تحول در دانشگاه فرهنگیان که با هدف بررسی نظام مسائل این دانشگاه و اولویتبندی آنها، در محل اداره کل آموزش و پرورش لرستان برگزار شد، با اشاره به دیدار اخیر فرهنگیان با مقام معظم رهبری، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار بهطور ویژه بر اهمیت دانشگاه فرهنگیان و ضرورت التزام به ضوابط گزینش معلمان تأکید فرمودند و الحاق این دانشگاه به سایر دستگاهها را مغایر با مصلحت نظام آموزشی کشور دانستند.
وی با اشاره به ابتکار وزیر آموزش و پرورش در تشکیل این کارگروه، خاطرنشان کرد: وجود فاصله و حتی تقابل میان دانشگاه فرهنگیان و بدنه آموزش و پرورش یکی از آسیبهای جدی است که این کارگروه میتواند در جهت رفع آن گامهای مؤثری بردارد. هر تحول مؤثری ابتدا در ذهن آغاز میشود و پس از رسیدن به یک فهم مشترک، در عرصه عمل نیز قابل تحقق خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به ظرفیتهای موجود و نگاه فرهنگی استاندار لرستان، خواستار ایجاد یک شهرک دانشگاهی در استان شد و گفت: نیاز داریم تا در بلندمدت مجموعهای متمرکز و مجهز برای دانشگاه فرهنگیان فراهم شود. این امر باید به عنوان یکی از اولویتهای راهبردی در دستور کار هیئت امنای دانشگاه و استاندار قرار گیرد.
سهرابی همچنین بر لزوم بهبود شرایط خوابگاهها و فضای آموزشی در کوتاهمدت تأکید کرد و از مسئولان خواست تا برای تأمین زمین و امکانات موردنیاز اقدامات لازم را انجام دهند.
وی به نحوه برگزاری جلسات و ساختار اجرایی کارگروه اشاره کرد و افزود: دستور کارها و مصوبات پیشنهادی باید حداقل یک هفته پیش از هر جلسه در اختیار اعضا قرار گیرد تا با آمادگی ذهنی و ساختارمند وارد بحث شوند. همچنین مقرر شد کمیته تأمین فضا و تجهیزات با ریاست مدیرکل آموزش و پرورش فعالیت خود را آغاز کند.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: تشکیل سایر کمیتههای تخصصی نیز به دبیرخانه و هماهنگی با اعضا واگذار شد تا در جلسه بعدی مورد تصویب قرار گیرند.
به گزارش پایگاه خبری پاعلم و به نقل از اداره کل آموزش و پرورش لرستان، در این جلسه مسائل اساسی دانشگاه فرهنگیان مورد بررسی قرار گرفت که از جمله آنها میتوان به مواردی مانند بهروزرسانی محتوای آموزشی و سرفصلها، کمبود نیروی انسانی متخصص، کمبود و فرسودگی تجهیزات آموزشی و خدماتی، کمبود فضای آموزشی و خوابگاهی و نیاز به تطابق محتوای درسی با نیازهای روز دانشآموزان اشاره کرد.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری