» فرهنگی » سینما و تئاتر » اکران «وزن مقدس» در جشنواره فیلم فریبورگ
اکران «وزن مقدس» در جشنواره فیلم فریبورگ
سینما و تئاتر

اکران «وزن مقدس» در جشنواره فیلم فریبورگ

1403/12/22 00

به گزارش پایگاه خبری پاعلم از مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، «وزن مقدس» با نام قبلی «آغوش» درباره پدر و پسری است که درگیری پسر خانواده با گذشته‌اش، مشکلات و چالش‌هایی برایشان به وجود می‌آورد. این انیمیشن ۸ دقیقه است.

سی و نهمین جشنواره فریبورگ از اول تا دهم فروردین برگزار می‌شود. این جشنواره روی فیلم‌های برتر آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین متمرکز است.

عوامل «وزن مقدس» عبارتند از فیلمنوشت و کارگردان: فرنوش عابدی، نگاه فردیار، تهیه کننده: فرنوش عابدی، مدیر تولید: پگاه فردیار، نور و افه های مخصوص: محمد غفاری، مونتاژ: فرنوش عابدی، اصوات و موزیک: سروش عابدی و… .

فرنوش عابدی که یکی از پرافتخارترین کارگردانان سینمای انیمیشن ایران است، انیمیشن‌های کوتاه «ملکوت»، «سمپاش»، «پیشخدمت»، «درخت کهنسال» و … را در کارنامه دارد.

۵۷۵۷

 
منبع: خبرآنلاین

پایگاه خبری پاعلم – علی اصغر نوری

به این نوشته امتیاز بدهید!

علی اصغر نوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

  • ×