اسکوچیچ: ناراحتیم اما انگیزه زیادی داریم/ فکرمان را درگیر پرسپولیس و سپاهان نمیکنیم
سرمربی تراکتور میگوید با انگیزه بالایی مقابل گلگهر قرار میگیرند.
به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ تراکتور و گلگهر فردا شب (یکشنبه) در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم میروند. دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از بازی با گل گهر سیرجان اظهار کرد: باید اول از همه در مورد بازی قبل صحبت کنم. نتوانستیم صعود کنیم و این باعث ناراحتی همه ما بود. نتیجه بدی بود که باعث ناراحتی همه شد. باید بدانیم که باید به مسابقات لیگ برگردیم. ۸ بازی بدون باخت در سطح دو لیگ قهرمانان آسیا پشت سر گذاشتیم. بازیهای بسیار مهمی خواهیم داشت و منتظر حریف هستیم. باانگیزه بسیار زیاد و برای به دست آوردن سه امتیاز پا به زمین میگذاریم.
او ادامه داد: به نظرم تمام بازیهای باقی مانده حیاتی هستند. همه چیز دست خودمان است و میدانیم که دو بازی عقب افتاده داریم. فکرمان را درگیر نتایج پرسپولیس و سپاهان نمیکنیم. نسبت به سال گذشته تیم قدرتمندتری از درون داریم.
اسکوچیچ گفت: به جز باخت مقابل ما و پرسپولیس، تیم گل گهر باختی نداشته و تیم سر و شکل داری است. تیم من هم خوب است و در مجموع این بازی هم همانند بازی با استقلال اهمیت زیادی دارد. با دو بازی کمتر شانس صعود به صدر را داریم و بازی مستقیم سپاهان – پرسپولیس هم در پیش است و احتمال این وجود دارد که امتیازی به نفع ما از دست برود.
ادامه دارد…
منبع: ایسنا
پایگاه خبری پاعلم – سعید امینی فر