» خبر » اخبار » آزادی ۸۰ زندانی جرایم غیرعمد در لرستان
آزادی ۸۰ زندانی جرایم غیرعمد در لرستان
اخبار

آزادی ۸۰ زندانی جرایم غیرعمد در لرستان

1404/03/20 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیر نمایندگی ستاد دیه لرستان از آزادی ۸۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان خبر داد.

توکل شاکرمی سه‌شنبه ۲۰ خرداد اظهار کرد: همزمان با دهه امامت و ولایت، با همکاری ستاد دیه و خیران، برنامه‌ریزی شد تا تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد استان لرستان آزاد شوند. در همین راستا با جمع‌آوری ۱.۵ میلیارد تومان از خیرین هم‌استانی و همچنین اقداماتی که در ستاد دیه انجام شد از قبیل رایزنی با شکات، پیگیری اعسار، مشارکت خانواده‌های محکومان این اقدام انجام شد.

وی یادآوری کرد: کل بدهی این ۱۲ نفر حدود ۱۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ، شش میلیارد تومان از طریق پیگیری اعسار تامین شد، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از طریق کمک بلاعوض خیرین، دو میلیارد تومان گذشت و مصالحه شکات و ۵۰۰ میلیون تومان هم از طریق آورده خانواده زندانیان تامین شده است.
 
مدیرعامل ستاد دیه لرستان بیان کرد: چند پرونده دیگر هم در دست بررسی و پیگیری بوده، تلاش داریم تا پایان دهه امامت و ولایت بتوانیم تعدادی دیگر را نیز آزاد کنیم که این اقدامات با همت و کمک‌های ریز و درشت خیران و ستاد دیه انجام می‌شود.
 
شاکرمی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون ۸۰ زندانی جرایم غیرعمد با بدهی ۱۰۰ میلیارد تومان از زندان‌های استان آزاد شدند.
 
مدیرعامل ستاد دیه لرستان افزود: سال گذشته با اقداماتی که انجام شد، ۴۰۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در استان آزاد شدند و خیران در این سال‌ها، در این امر خداپسندانه مشارکت کردند و همواره بر تعداد خیران برای آزادی زندانیان افزوده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری پاعلم به نقل از روابط عمومی ستاد دیه استان، او اظهار کرد: در حال حاضر تعدادی زندانی در استان چشم‌انتظار کمک خیران هستند تا بتوانند از بند زندان رهایی یابند. بدهی برخی از این زندانیان کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان است، از همین رو خیران به هر اندازه که در توان دارند می‌توانند مشارکت کنند تا تعدادی دیگر از این زندانیان تا پایان سال آزاد شوند.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

به این نوشته امتیاز بدهید!

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 7 =

  • ×