» آرشیو » آبان، ماه الگوسازی، قدرت‌نمایی، بصیرت و غیرت است
لرستان باید به خودش برگردد/لزوم توجه به ظرفیت‌ها
آرشیو - اخبار

آبان، ماه الگوسازی، قدرت‌نمایی، بصیرت و غیرت است

1400/08/13 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ استاندار لرستان در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در شهرستان پلدختر، گفت: ماه آبان، ماه الگو سازی و ماه قدرت‌نمایی، بصیرت و غیرت است.

فرهاد زیویار، امروز در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در شهرستان پلدختر، اظهار کرد: در این ماه کیفیت، قدرت خود را به رخ کمیت می‌کشاند و جوانان و نوجوانان ما قدرت خود را به رخ استکبار جهانی کشیده و در مقابل آن می‌ایستند.

وی تصریح کرد: روز ۱۳ آبان روز مقابله با استکبار جهانی است و مناسبت‌های این روز بزرگ ازجمله تبعید بنیانگذار انقلاب اسلامی و سالروز شهدای دانش‌آموز را گرامی می‌داریم.

استاندار لرستان با اشاره به توطئه‌های فراوان دشمنان انقلاب برای رویارویی با نظام اسلامی، گفت: استکبار جهانی با قدرت پوشالی خود همواره می‌کوشد در عرصه بین‌الملل قدرت را در دست داشته باشد که در این ماه با غیرت و تعصب جوانان و نوجوانان ایرانی و با تسخیر لانه جاسوسی ابهت ساختگی آنان بر باد رفت.

زیویار با اشاره به سفرهای شهرستانی که در دستور کار قرار گرفته است، گفت: امروز به منظور بازدید از پروژه‌های عمرانی و طرح‌های در دست اجرا از شهرهای پلدختر و معمولان بازدید به عمل می‌آید.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 10 =

  • ×