» خبر » اخبار » نقش روغن سویا در ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان
اخبار

نقش روغن سویا در ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان

1398/05/02 10

عضو انستیتو تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی گفت:نسبت روغن سویا در روغن‌های سرخ‌کردنی به نسبت روغن پالم بالاتر بوده و این برخلاف فرمولاسیونی است که انجمن‌ها در این رابطه مشخص کرده‌اند. این روغن احتمال بیماری‌های قلبی و سرطانی را افزایش می‌دهد و بر همین اساس برای سرخ‌کردن مناسب نیست.

به این نوشته امتیاز بدهید!

e

  • ×