» آرشیو » ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت برنامه‌هاست
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت برنامه‌هاست
آرشیو - اخبار

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت برنامه‌هاست

1401/05/14 00


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز جامعه بوده و ترویج این فرهنگ در رأس برنامه‌ها قرار دارد.

حجت‌الاسلام هبت‌الله هاشمی، در شورای فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستان رومشکان، اظهار کرد: خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دو رسالت خطیر بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

مدیرکل بنیادشهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به تأکید امام راحل و مقام معظم رهبری به بحث فرهنگ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در رأس امور قرار دارد.

وی به برگزاری کنگره ۶۵۴۴ شهید لرستان اشاره کرد و گفت: برگزاری کنگره آبروی استان است.

هاشمی تصریح کرد: از ظرفیت کنگره ۶۵۴۴ شهید لرستان در استان برای خدمت به جامعه ایثارگر، شهدا و ساماندهی گلزار شهدا استفاده شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره  به انتصاب سیروس قربانی، به عنوان رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رومشکان و با قدردانی از زحمات آقای سوری، رئیس سابق بنیاد شهید این شهرستان، گفت: تغییر و تحول از برنامه‌های مهم است و تغییر به معنای حذف و کنار گذاشتن نیست بلکه فرصتی برای بهره‌مندی انرژی، حرکت و فکر جدید در عرصه خدمت‌رسانی است.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 8 =

  • ×