» آرشیو » نظارت بر بازار کالاهای اساسی لرستان/ ۴۵۰۰ پرونده تخلف تشکیل شد
آرشیو - اخبار

نظارت بر بازار کالاهای اساسی لرستان/ ۴۵۰۰ پرونده تخلف تشکیل شد

1401/03/22 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ سید عماد شاهرخی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای مانور نظارت و بازرسی بر بازار کالاهای اساسی لرستان اظهار داشت: ۳۰ اکیپ در قالب ستاد استان و ۴۲ اکیپ در قالب مدیریت‌های شهرستان‌ها، کار نظارت و بازرسی را در بازار استان انجام می‌دهند.

وی یادآور شد: کارشناسان سازمان صمت، تعزیرات حکومتی و دیگر دستگاه‌های ذی ربط نیز در این راستا با جهاد کشاورزی لرستان همکاری دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه میزان نظارت‌ها بر بازار استان در سه ماهه ابتدای سال جاری نسبت به سه ماهه پایانی سال گذشته، هفت برابر شده است؛ تصریح کرد: در قالب بازرسی‌های سه ماهه ابتدای سال جاری ۴۵۰۰ پرونده را برای متخلفان تشکیل داده ایم و ۴ میلیارد تومان مبلغ جرایم این تخلفات بوده که به تعزیرات حکومتی ارائه شده است.

 
منبع: مهر

پایگاه خبری پاعلم – پلدختر

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 7 =

  • ×