عملیات اجرایی طرح راه آهن خرم‌آباد - دورود - بروجرد آغاز می‌شود
آرشیو - اخبار

عملیات اجرایی طرح راه آهن خرم‌آباد – دورود – بروجرد آغاز می‌شود

1401/02/09 0


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ فرهاد زیویار روز جمعه در بازدید از راه آهن خرم آباد – دورود – بروجرد در جمع خبرنگاران بیان کرد: این طرح از پروژه های مصوب سفر ۱۹ آذر ریاست جمهوری به لرستان است و نسبت به دیگر مصوبات سفر در استان متفاوت است و هزینه این طرح معادل مجموع مصوبات سفر به این استان است.

وی اظهار داشت: براین اساس این طرح در قالب پروژه ای سه ساله در نظر گرفته شد و مجری طرح را آماده کرد و در اختیار وزارت راه قرار گرفت و قرارداد پروژه نیز در اوایل دهه ۹۰ بین کارفرما و مجری که قرارگاه خاتم الانبیا هست تاریخ ها و ارقام باید حک و اصلاح شود.

وی ادامه داد: این ارقام باید در اختیار سازمان برنامه بودجه قرار می گرفت و این فرایندهای طولانی قبل از عید سپری شد و سازمان برنامه بودجه اشکالاتی گرفت ودر اختیار شرکت زیرساخت قرار گرفته شدو نکات مورد نظر مجری حک و اصلاحات انجام شد.

استاندار لرستان گفت: در جلسه شورای فنی این طرح مطرح خواهد شد و در صورت تصویب فرایندهای بعدی آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه این طرح از جمله پروژه‌های بزرگ کشور مطرح است، ادامه داد: اعداد و ارقام نیز چند هزار میلیارد تومانی است و تامین اعتبار آن پشتوانه های متفاوتی نیاز داردو بحث تهاتر نفت مطرح است.

زیویار افزود: این طرح از ماه آینده آغاز خواهد شد و پیشرفت فیزیکی طرح ۳۹ درصد است و موانع کار موارد اداری است و تلاش می شود که در اجرای این طرح تسریع شود.

وی اظهار داشت: حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار منتظر رفع شدن موانع اداری است و اعتبارات این طرح تا حدودی آماده است و طرح از سرگیری خواهد شد.

استاندار لرستان گفت: این طرح بر اساس منویات مقام معظم رهبری کاری نو و دانش بنیان است که در امر اشتغالزایی نیز تاثیر فراوانی دارد.

وی افزود: تلاش می شود این طرح در دولت سیزدهم تکمیل و بهره برداری شود.

منبع: ایرنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

  • ×