عاقبت بدِ حضور پژمان جمشیدی در دادگاه جنایی
سینما و تئاتر

عاقبت بدِ حضور پژمان جمشیدی در دادگاه جنایی

1400/11/12 1


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ در دومین روز از برگزاری چهلمین جشنواره فیلم فجر (سه‌شنبه ۱۲ بهمن)، نشست رسانه‌ای فیلم «علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی و تهیه‌کنندگی بهرام رادان در سالن اصلی برج میلاد برگزار شد. 

در بخشی از این نشست، پژمان جمشیدی، بازیگر «علفزار» درباره حضورش در جلسات دادگاه برای رسیدن به نقش مورد نظر، گفت: «من فقط یکی دو بار به دادگاه رفتم. ولی خانم بهرامی کارشان شده بود این که هر روز به کارگردان زنگ بزنند تا بفهمند برنامه دادگاه چیست تا بروند.»

او ادامه داد: «من اعصابم نمی‌کشید به دادگاه بروم، آن‌بار هم که رفتم، منجر به این شد که متهم راهی زندان شود.»

پژمان جمشیدی در هنگام سخن گفتن، ماسک را از روی صورتش برداشت که مجری نشست به او تذکر داد تا ماسکش را بگذارد که او هم با خنده در پاسخ گفت: «دیروز هم جواد [عزتی] ماسکش را از روی صورتش برداشته بود.»

۵۷۵۷

 
منبع: خبرآنلاین

پایگاه خبری پاعلم – احمد بساطی نظری

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

  • ×