» آرشیو » رویکرد مدیران باید نظارتی و پیشگیری از تخلفات باشد
آرشیو - اخبار

رویکرد مدیران باید نظارتی و پیشگیری از تخلفات باشد

1401/05/05 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ داریوش شاهون وند امروز چهارشنبه در چهارمین کمیته تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی لرستان اظهار داشت: رویکرد مدیران باید نظارتی و پیشگیری باشد تا نیازی به برخورد نباشد.

وی با بیان اینکه ️ادارات از ظرفیت وجود نماینده‌های حقوقی برای ارائه راهکارهای قانونی با هدف پیشگیری از تخلفات استفاده می‌کنند و از آنجایی که بازرسی‌های متعددی دادستانی در استان برای نظارت میدانی صورت گرفته است؛ لذا رویکرد مدیران باید نظارتی و پیشگیری باشد تا نیازی به برخورد نباشد.

دادستان مرکز لرستان بیان داشت: برای پیشگیری از هر گونه تخلف و تهدید علیه سلامت عمومی، مراکز عرضه مکمل‌های رژیمی از لحاظ داشتن مجوز بررسی شوند و با مراکزی که فاقد مجوز هستند، برخورد شود.

شاهون وند گفت: باید بین نهادها تعامل وجود داشته باشد و ارگان‌ها در برابر مسائل، حالت تدافعی نداشته باشند و همگی به صورت یکپارچه سعی در ارائه راهکار داشته باشند.

وی افزود: مدیران در خصوص مسائل، ثبات نظر داشته باشند و در مورد یک مسئله، بر اساس موقعیت زمانی و مکانی تغییر رویه ندهند و همه ارگان‌ها برای رضایتمندی عمومی باید تلاش کنند و به صورت جهادی و انقلابی وارد عمل شوند.

 
منبع: مهر

پایگاه خبری پاعلم – پلدختر

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + چهار =

  • ×