امکان رهاسازی آب از سد ایوشان وجود ندارد
اخبار

امکان رهاسازی آب از سد ایوشان وجود ندارد

1404/03/21 0


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: امکان رهاسازی و آزادسازی آب از سد ایوشان برای اراضی پایین دست وجود ندارد.

داریوش حسن‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت سدایوشان، اظهار کرد: به دنبال کاهش بارندگی سال گذشته که ۳۸ درصد کاهش بارندگی داشتیم متاسفانه شاهد کاهش چشمگیر همه روان آب‌های استان هستیم.

وی اضافه کرد: براین اساس در برخی رودخانه‌ها میزان کاهش به ۹۲ درصد می‌رسد و همین امر سبب شده آورد رودخانه‌ها در پشت سدها با کمبود مواجه شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: در سد ایوشان سال گذشته ۴۸ میلیون مترمکعب آب داشتیم که اکنون به ۳۶ میلیون متر مکعب رسیده و این میزان کفاف شبکه را نخواهد داد.

حسن‌نژاد گفت: با این اوصاف امکان رهاسازی و آزادسازی آب برای اراضی پایین دست وجود ندارد.

وی اضافه کرد: به همین دلیل امسال تمرکزمان را روی آبدهی به شبکه‌ها گذاشتیم و سعی بر این است که به موقع و با تنظیم دریچه‌ها بتوانیم شبکه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – میلاد بساطی نظری

میلاد بساطی نظری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

  • ×