کشف ۱۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در خرم‌آباد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
آرشیو - اخبار

احتکار ۱.۳ میلیاردی در کوهدشت کشف شد

1401/02/22 1


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ سردار یحیی الهی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال دریافت اطلاعاتی مبنی بر دپو و احتکار مقادیری کالاهای اساسی توسط فردی سودجو در انباری در اطراف شهر کوهدشت، بررسی موضوع در دستورکار مأموران پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات میدانی و اطمینان از صحت گزارش‌های دریافتی با هماهنگی قضائی و همکاری دستگاه‌های مربوطه به محل مورد نظر اعزام و با شناسایی انبار مذکور در بازرسی از آن ۷۵ تُن گندم، یک هزار و ۲۰۰ عدد نوشابه، ۷ تُن کود شیمیایی، ۸۵۰ کیلوگرم کنسانتره و… احتکار شده فاقد مجوز کشف شد.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه گفت: کارشناسان ارزش کالاهای احتکار شده را ۱۳ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار الهی با اشاره به پلمب انبار مورد نظر خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه احتکار و قاچاق اقلام مصرفی باعث رکود اقتصادی در کشور می‌شود به شهروندان توصیه کرد هرگونه اخبار مربوطه به احتکار و قاچاق ارزاق عمومی را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 
منبع: مهر

پایگاه خبری پاعلم – پلدختر

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 2 =

  • ×