» آرشیو » اجرای کامل عملیات زیرساخت گردشگری در مجموعه گردشگری بام
اجرای کامل عملیات زیرساخت گردشگری در مجموعه گردشگری بام
آرشیو - اخبار

اجرای کامل عملیات زیرساخت گردشگری در مجموعه گردشگری بام

1401/05/13 10


به گزارش پایگاه خبری پاعلم؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: عملیات زیرساخت گردشگری در مجموعه گردشگری بام خرم‌آباد به‌طور کامل اجرا شد.

شیرزاد نجفی، اظهار کرد: عملیات احداث زیرساخت‌های گردشگری در مجموعه بام خرم‌آباد با اعتباری بالغ‌بر ۷ هزار میلیون ریال از محل اعتبارات استانی به اتمام رسیده و مورد بهره‌برداری همشهریان و گردشگران قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: اعتبارات زیرساخت گردشگری به‌منظور احداث، مرمت و تجهیز نیازهای اولیه گردشگری در پارک‌های جنگلی تحت مدیریت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هزینه می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز مبرم مجموعه بام خرم‌آباد به سازه‌هایی همچون سکوی نشیمن و آلاچیق، در سال جاری و با اعتبارات تخصیصی به زیرساخت‌های گردشگری در سال ۱۴۰۰ در مجموعه بام تعداد ۶ دستگاه آلاچیق با مساحت ۱۰۰ مترمربع با استفاده از مصالح بتن مسلح و بیش از ۷۰ مترمربع سکوی نشیمن به همراه تعداد ۴ دستگاه باربیکوی مناسب طبخ غذا احداث و مورد بهره‌برداری قرارگرفته است.

انتهای پیام

 
منبع: ا‌یسنا

پایگاه خبری پاعلم – بساطی

به این نوشته امتیاز بدهید!

پاعلم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 10 =

  • ×